Tratamente albire dentara Craiova

Albirea dinților reprezintă un procedeu stomatologic estetic care rezultă prin expunerea dentinei de sub smaltul dinților la peroxidul de hidrogen (H2O2).

 

Sfaturi dentist Craiova – ce trebuie să știți despre albirea dinților?

 

Albirea dinților acționează numai în cazul dinților naturali. Astfel, dacă pacientul are obturații sau alte tipuri de lucrări protetice, acestea nu vor putea fi ascunse, ci își vor păstra culoarea.

 

Procesul de albire presupune activarea cu ajutorul unei surse de căldură, a unui laser sau a unei lumini. Atat lumina, cât și caldura au rolul de a accelera efectul de albire asupra dinților. Rezultatele sunt ușor vizibile. Ele se pot observa la 60 de minute după efectuarea tratamentului de albire.

 

Sistemele tradiționale de albire a dinților folosesc o sursă de căldura care are rol de accelerare a procesului de oxidare. Însă, această metodă aduce și dezavantaje reprezentate de simptome precum: mâncărimi, iritarea pielii, iritarea gingiilor, arsuri ușoare.

tratamente albire dentara, stomatologie CriniDent Craiova
tratamente albire dentara, stomatologie CriniDent Craiova

Însă, din fericire, există și alte metode de albire, reprezentate de lămpile laser de la Beyond. Aceste lămpi sunt atât de eficiente, încat fac ca lumina ultravioletă periculoasă sa fie complet îndepărtată prin sistemul de filtrare.

 

Astfel, ceea ce rămane este o lumină rece în spectru albastru. Aceasta are rolul de a pătrunde adanc în dinți, astfel încat oxidarea să se realizeze fără riscuri și efecte secundare. De reținut este și faptul că efectele de albire obținute prin intermediul lămpii Beyond pot dura între 6 luni și 2 ani, totul depinzând de igiena personală.

 

Vă avertizăm că există oameni care experimentează o sensibilitate dentară, după efectuarea procesului de albire. Aceasta este o reacție complet firească care poate dispărea în cel mult 24 de ore.

 

Pentru a avea efect, după procesul de albire al dinților, se recomandă următoarele: evitarea tutunului și consumului de cafea, evitarea produselor prea reci sau prea calde, evitarea băuturilor acidulate și a mâncărurilor foarte colorate.

Ce garanții oferim?

 

– Implant: 5 ani

– Lucrări metalo-acrilice: 5 ani

– Lucrări de porțelan: 5 ani

– Obturații prin fotopolimerizare: 6 luni

 

*Atenție! Nu acordăm garanție tratamentelor de canal și lucrărilor provizorii.

Cum se poate pierde garanția?

 

– Lipsa unei igiene orale corespunzătoare duce la pierderea garanției

– Lipsa controlului periodic, realizat o dată la 6 luni

– Apariția unei boli care influentează tratamentul dentar (de exemplu: hepatita, diabetul sau epilepsia)

– Întreținerea neadecvată a lucrării dentare efectuate și apariția unor deteriorări de cauze externe: lovituri, căzături, accidente.

Call Now Button
ro_RORO