Bun venit, pe website-ul CriniDent!

eshipa CriniDent, cabinet stomatologic Craiova

Bun venit, pe website-ul CriniDent!

Incepand cu aceasta luna, Clinica stomatologica CriniDent din Craiova are un website nou, modern si responsive, pentru a putea comunica mai usor cu dumneavoastra, pacientii nostri si pentru a va putea aduce noutatile din domeniul sanatatii dentare.

Asa ca indiferent daca alegeti sa ne cititi de pe laptopul personal, sistemul PC de la lucru sau telefonul mobil, informatia noastra va ajunge rapid si usor la voi.

Insa asta nu este tot. Cu ocazia inaugurarii acestui website, am reusit sa ne ocupam de cateva aspecte care sa ne alinieze la normele unei bune prezente in mediul online.

Ce am pregatit, mai exact?

Ei bine, de acum avem un blog. Sectiunea de Noutati din cadrul website-ului nostru va fi folosita pentru a va oferi sfaturi in legatura cu o buna igiena orala, dar si pentru a va explica in ce constau cele mai frecvente afectiuni dentare si cum le puteti trata sau preveni.

Astfel, in cazul in care aveti intrebari legate de anumite simptome sau probleme, va invitam la o discutie fata in fata, la clinica, sau va rugam sa ni le precizati, folosind formularul de contact. Noi o sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Totodata, va invitam sa ne provocati. Ne puteti sugera chiar voi teme pe care sa le abordam pe blog.

Si pentru ca suntem dispusi sa imbunatatim comunicarea si accesibilitatea, va invitam sa folositi sectiunea de programari online. Aceasta va va ajuta sa tineti mai usor evidenta intalnirilor cu medicul stomatolog.

Pentru a va face o idee in legatura cu serviciile pe care le oferim, va invitam sa aflati in ce constau si cum le puteti accesa mai usor.

Cei care ne cunoasteti deja, stiti ca pretuim foarte mult ideea de transparenta. Asa ca daca doriti sa aflati costul unui serviciu CriniDent, va invitam sa verificati sectiunea de preturi.
Cam acestea sunt noutatile CriniDent.

Insa vom reveni cu detalii suplimentare.Call Now Button
ro_RORO