Despre

Povestea CriniDent

Din pasiune pentru stomatologie si din dorinta de a oferi servicii de calitate in ceea ce priveste ingrijirea corespunzatoare a dintilor, am infiintat in anul 2000 clinica stomatologica CriniDent. Activitatea noastra cuprinde servicii de diagnostic si tratament stomatologic si anume: implantologie clasica si fast&fixed in Craiova, protetica dentara, chirurgie dento-alveolara, ortodontie (aparate dentare), parodontologie, profilaxie si igiena orala, endodontie, estetica dentara, albirea dintilor.

 

Toate aceste servicii sunt asigurate si garantate la cel mai ridicat nivel de performanta si profesionalism. Denumirea clinicii nu este aleasa intamplator, ci contine o parte a numelui celor doi fondatori: Cristiana si Cristian Nicolae. Pornind de la acest fapt, nu am creat doar un cabinet stomatologic in Craiova, ci un mediu in care ne dorim ca pacientii sa se simta confortabil si in care sa vina cu incredere, nu doar atunci cand intampina o problema medicala sau estetica, ci si atunci cand vor sa faca un control de rutina sau preventie.

Focus pe pacient

Ingrijirea corespunzatoare si aplicarea tratamentului corect sunt principalele noastre preocupari, atunci cand intalnim un pacient.

Personal specializat

Cauti un cabinet stomatologic in Craiova? Echipa CriniDent este una formata din profesionisti care au studiat cu pasiune domeniul stomatologic si care inteleg preocuparile pacientilor.

Aparatura moderna

Pentru a putea oferi servicii de calitate, investim in permanenta in aparatura moderna, care sa ne ajute sa oferim pacientilor o experienta cat mai putin dureroasa.

Din pasiune pentru sanatate…

Sunt Dr. Cristiana Nicolae si practic meseria de medic stomatolog cu dedicare si pasiune din 1998. Un aspect interesant al meseriei mele este faptul ca am avut o deosebita satisfactie sa ajut si sa indrum mai multi tineri catre aceasta profesie, iar unii dintre ei imi sunt acum colaboratori: de exemplu dr. Simona Corodescu.

 

Crearea unui mediu in care oamenii se simt respectati si in siguranta, obtinerea unui zambet perfect si multumirea pacientului la final, ne ofera noua satisfactia muncii implinite.

…si respect pentru pacienti

Sunt Dr. Cristian Nicolae (www.cristiannicolae.ro) si este o mare placere sa lucrez cu echipa CriniDent.
Fiind certificat John Maxwell Team USA – numarul I mondial in tematica de leadership – imi ajut colegii sa ofere servicii stomatologice de top pacientilor clinicii, pre si post interventie medicala.

 

Obiectivul este de a avea clienti super-multumiti atat de actul medical, cat si de relatia cu intreaga echipa CriniDent, rigurozitatea programarii, ambianta din cabinet…tot ceea ce inseamna un serviciu stomatologic profesionist si dedicat.

Stomatologie Craiova – Echipa CriniDent!

Dr. Cristiana Nicolae
Medic Dentist

Competenta in implantologie orala si estetica dentara

Dr. Simona Corodescu
Medic Dentist

Specialist in implantologie orala si chirurgie dento-alveolara

Dr. Cristian Nicolae
Trainer & Coach

Certificare Leadership Gold John Maxwell USA

Dr. Raluca Puchiu
Medic Dentist

Specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala

Dr. Iulia Tomescu
Medic Dentist

Specialist in chirurgie dento-alveolara si parodontologie

Dr. Razvan Ghita
Medic Dentist

Medic rezident chirurgie dento-alveolara

Iulia
Dr. Ioana Mitrut
Medic Dentist

Medic rezident pedodontie

Daniela Jianu
Office Manager

Masterat in relatii internationale

Marius Constantinescu
Student UMF

Facultatea de Stomatologie Craiova

Claudia Bican
Asistent Sef
Adina Sirbu
Asistent Medical
Madalina Birzan
Asistent Medical

Cauti un cabinet stomatologic in Craiova? Contacteaza-ne!