Estetica dentara Craiova

Estetica dentara reprezinta un serviciu pentru pacientii care nu vor doar dinti sanatosi, ci si frumosi, cu o forma adusa aproape de perfectiune.

 

Cum putem obtine un zambet sanatos si frumos?

 

• Prin apelarea la detartraj ultrasonic.

• Prin periaj profesional rotativ, astfel incat sa fie indepartate petele care apar la nivelul dintilor. Totul se realizeaza cu ajutorul unui jet de apa sub presiune si prin folosirea unor particule abrazive de bicarbonat.

• Prin tratarea cariilor dentare cu materiale de compozite fotopolimerizabile de la inceput.

• Prin procedee avansate de albire dentara.

estetica dentara, stomatologie CriniDent Craiova
estetica dentara, stomatologie CriniDent Craiova

In materie de estetica dentara, excelenta este data de coroanele dentare lucrate integral din ceramica sau zirconiu. Dincolo de asta, procedurile cosmetice dentare se completeaza perfect cu cele chirurgicale. Astfel, in cazul in care exista pacienti edentati, solutiile constau fie in protetice fixe, fie in implanturi dentare realizate din titan.

 

Totodata, in cazul unui aspect al gingiei nesatisfacator (gingii inflamate rosii sau inserate la nivel nefiresc), apelam la specialisti parodontologi. Acestia, prin proceduri specifice, medicamentoase sau chirurgicale, parodontologii ofera solutii pentru multe dintre probleme. Durata unui tratament de cosmetica dentara difera de la o procedura la alta si de la o persoana la alta.

Ce garantii oferim?

 

– Implant : 5 ani

– Lucrari metalo-acrilice : 5 ani

– Lucrari de portelan : 5 ani

– Obturatii prin fotopolimerizare : 6 luni

Termenii si conditiile pierderii garantiei :

 

– Igiena orala neadecvata

– Lipsa controlului periodic din 6 in 6 luni si a profilaxiei prin detartraj

– Prezenta unei boli care poate afecta tratamentul dentar (diabet, hepatita, epilepsie etc.)

– Intretinerea necorespunzatoare a lucrarilor dentare si prezenta de urme de deteriorare datorate unor cauze externe (accidente, lovituri, cazaturi etc.)