Ortodontie, aparate dentare Craiova

In cazul unor dinti inghesuiti care se dovedesc dificil de curatat, este recomandat un tratament ortodontic care ajuta la obtinerea unei danturi frumoase si sanatoase.

Cateva aspecte despre ortodontia clasica si cea digitala

 

Muscatura incorecta poate fi cauza abraziunii incorecte a dintilor, aparitia unor dificultati in procesul de masticatie sau vorbire, precum si o suprasolicitare a tesuturilor gingivale si a suportului osos.

Totodata, persoanele care prezinta anomalii dento-maxilare au tendinta de a-si ascunde zambetele din cauza rusinii. Expertii recomanda tratamentul timpuriu, respectiv vizitele la medicul ortodont facute in jurul varstei de 7 ani.

Prin intermediul tratamentului ortodontic oamenii au posibilitatea de a-si ghida cresterea maxilarelor, inclusiv de a schimba pozitia si dimensiunea acestora. De asemenea, daca tratamentul este desfasurat la timp, dintii permanenti, aflati in eruptie, pot sa erupa in pozitia corecta.

Mai nou, exista ortodontia digitala, care consta in tratamentul cu alignere I-align.

Aceasta este o procedură modernă de îndreptare a dinților fără brackets sau sârme, un tratament ortodontic de ultimă generație – invizibil !

Alignerele sunt elemente de plastic transparent și foarte dur, ele fiind confectionate in laborator, utilizand tehnologie avansata de imagistica 3D computerizata.

clear aligners Invisalign, CriniDent dental clinic

Ce garantii oferim?

 

– Implant: 5 ani

– Lucrari metalo-acrilice: 5 ani

– Lucrari de portelan: 5 ani

– Obturatii prin fotopolimerizare: 6 luni

 

*Atentie! Nu acordam garantie tratamentelor de canal si lucrarilor provizorii.

Cum se poate pierde garantia?

 

– Lipsa unei igiene orale corespunzatoare duce la pierderea garantiei

– Lipsa controlului periodic, realizat o data la 6 luni

– Aparitia unei boli care influenteaza tratamentul dentar (de exemplu: hepatita, diabet sau epilepsie)

– Intretinerea neadecvata a lucrarii dentare efectuate si aparitia unor deteriorari de cauze externe: lovituri, cazaturi, accidente.