Lucrare metalo-ceramică pe implanturi

Pacienta MM, s-a prezentat la Clinica Crinident din Craiova cu edentație totală maxilară. Întrucât pacienta are 62 de ani și este o persoană activă și sociabilă, nu dorește să poarte o proteză mobilă. După analiza CBCT, s-a decis să se facă o procedură de sinuslift bilateral, 3 implanturi în cadranul I și alte 3 implanturi în cadranul II, concomitent.

caz Mustata Mariana, pacient CriniDent Craiova

La 6 luni de la intervenție, s-a efectuat o nouă radiografie și s-au descoperit implanturile osteointegrate. Au urmat etapele de reabilitare cu ajutorul unei lucrări protetice. S-a luat amprenta preliminară pentru lingura individuală, apoi amprenta funcțioanală cu lingura deschisă și solidarizarea bonturilor de transfer, după care înregistrarea dimensiunii verticale cu ajutorului șablonului de ocluzie și a arcului facial. După montarea modelelor în articulator, s-a trecut la execuția lucrării protetice. Lucrarea protetica s-a realizat înșurubată.

Cazul a fost realizat de Dr. Cristiana Nicolae și Dr. chirurg Simona Corodescu, în colaborare cu Laboratorul de Tehnică Dentara Vladenta.

Încă un pacient mulțumit! Pentru că… „zâmbetul tău contează!”.

 

echipa CriniDent
www.crinident.ro

– – –
– – –

#tratamente stomatologice #caz lucrare metalo-ceramica pe implant #laser dioda #parodontoză #parodontită #cauze boala parodontală #simptome parodontită #proteze dentare #parodontologie #gingivită #tratament parodontoză #proteze dentare #protetică dentară #detartraj cu ultrasunete #profilaxie dentară #aparate dentare #aparate ortodontice #ortodonție #albire dentară #fațete dentare #estetică dentară #implanturi dentare #implantologie #obturații  #inlay/onlay/overlay #stomatologie Craiova #cabinet stomatologic CriniDent Craiova #clinică stomatologică CriniDent

Call Now Button
ro_RORO