Reabilitare totală a maxilarului superior cu ajutorul lucrărilor metalo-ceramice

Pacienta s-a prezentat la clinica CriniDent deoarece acuza dureri la dintele 1.1 și era nemultumită de aspectul estetic. Diagnosticul a fost pus în urma consultației de specialitate la ortodonție și analiza fotografiilor, împreună cu laboratorul de tehnică dentară. S-a constatat că, în timp ce zâmbea se descoperea gingia, care era mai coborâtă în dreptul incisivului frontal stang.

 

Exista de asemenea o înghesuire severă a dinților, cu o muscătură care traumatiza aparatul dento-maxilar în întregime. S-a efectuat un plan de tratament care a cuprins mai multe tratamente stomatologice endodontice în cadranul 1, ablația lucrărilor vechi, extracții în cadranul 2 (2.4, rest radicular 2.7) și refacerea tratamentului de canal 2.5.

 

S-au executat lucrări metalo-ceramice de 11 elemente la maxilarul superior, după ce s-a efectuat tehnica Digital Smile Design, (modelarea digitală a zâmbetului). Dr. Cristiana Nicolae, medic specialist în implantologie orală, a stabilit împreună cu laboratorul de tehnică dentară Vladenta, forma potrivită a danturii, astfel încât să fie atât estetică, cât și funcțională din punct de vedere medical. S-a facut mock-up indirect, ceea ce înseamnă transpunerea wax-up-ului realizat de tehnician în cavitatea bucală, înainte de începerea lucrării. Apoi s-a realizat lucrarea definitivă metalo-ceramică.

 

 

Call Now Button
ro_RORO