Tratamente stomatologice CriniDent

Implantologie Craiova

Serviciul de implantologie în Craiova este realizat prin metoda clasică și de asemenea, prin apelarea la procedura modernă fast & fixed. Aceasta presupune un serviciu de reconstrucție totală a danturii, totul realizându-se într-un timp scurt.

implant dentar, implantologie, CriniDent Craiova
implanturi dentare fast & fixed CriniDent Craiova

Protetică dentară

Clinica stomatologică CriniDent are o colaborare foarte bună cu laboratoarele de tehnică dentară din oraș, astfel încât să poată oferi pacienților proteze dentare și alte tipuri de lucrări realizate numai din materiale de bună calitate.

Chirurgie dento-alveolară

Contrar așteptărilor, operațiile dentare nu trebuie să fie dureroase pentru pacient. Astfel, dacă în clinica dentară există medici stomatologi excelent pregătiți, intervențiile chirurgicale se pot executa corect și fără durere.

cabinet stomatologic CriniDent Craiova
tratamente ortodontice Craiova, clinica dentara CriniDent

Ortodonție (aparate dentare clasice și invizibile)

Ai nevoie de un ortodont în Craiova? În cazul unor dinți înghesuiți care se dovedesc dificil de curățat, este recomandat un tratament ortodontic care ajută la obținerea unei danturi frumoase și sănătoase.

Parodontologie

Specialiștii CriniDent apelează la tratamente pentru boala parodontală care se bazează pe tehnologie modernă. Aparatul susținător al dintelui poate fi distrus de anumite boli, insă, aplicând tratamentul corespunzător, acesta poate fi vindecat.

cabinet stomatologic CriniDent Craiova
estetica dentara, albire dentara Philips zoom - CriniDent Craiova

Profilaxie și igienă orală

Prevenția este importantă întrucât reduce riscul apariției cariilor, durerilor de dinți, a afecțiunilor parodontale, precum și a pierderii dinților. Astfel, din procesul de prevenție face parte și detartrajul.

Endodonție

Endodonția este specialitatea stomatologică care are drept scop tratarea canalului radicular. Astfel, scoaterea nervului este un proces complex și are în vedere mai multe acțiuni.

cabinet stomatologic CriniDent Craiova
estetica dentara Craiova, cabinet stomatologic CriniDent

Estetică dentară

Estetica dentaraă reprezintă un serviciu pentru pacienții care nu vor doar dinți sănătosi, ci și frumoși, cu o formă adusă aproape de perfecțiune.

Albirea dinților

Albirea dinților reprezintă un procedeu stomatologic estetic care rezultă prin expunerea dentinei de sub smalțul dinților, la peroxidul de hidrogen (H2O2).

estetica dentara Craiova, cabinet stomatologic CriniDent
Call Now Button
ro_RORO