Servicii

Implantologie Craiova

Serviciul de implantologie in Craiova este realizat prin metoda clasica si de asemenea, prin apelarea la procedura moderna fast & fixed. Aceasta presupune un serviciu de reconstructie totala a danturii, totul realizandu-se intr-un timp scurt.

Protetica dentara

Clinica Stomatologica CriniDent are o colaborare foarte buna cu laboratoarele de tehnica dentara din oras, astfel incat sa poata oferi pacientilor proteze dentare si alte tipuri de lucrari realizate numai din materiale de buna calitate.

Chirurgie dento-alveolara

Contrar asteptarilor, operatiile dentare nu trebuie sa fie dureroase pentru pacient. Astfel, daca in clinica dentara exista medici stomatologi excelent pregatiti, interventiile chirurgicale se pot executa corect, dar fara durere.

Ortodontie (aparate dentare clasice si invizibile)

Ai nevoie de un ortodont in Craiova? In cazul unor dinti inghesuiti care se dovedesc dificil de curatat, este recomandat un tratament ortodontic care ajuta la obtinerea unei danturi frumoase si sanatoase.

Parodontologie

Specialistii CriniDent apeleaza la tratamente care se bazeaza pe tehnologie moderna. Aparatul sustinator al dintelui poate fi distrus de anumite boli, insa, aplicand tratamentul corespunzator, acesta poate vindecat.

Profilaxie si igiena orala

Preventia este importanta intrucat reduce riscul aparitiei cariilor, durerilor de dinti, a afectiunilor parodontale, precum si a pierderii dintilor. Astfel, din procesul de preventie face parte si detartrajul.

Endodontie

Este specialitatea stomatologica care are drept scop tratarea canalului radicular. Astfel, scoaterea nervului este un proces complex si are in vedere mai multe actiuni.

Estetica dentara

Estetita dentara reprezinta un serviciu pentru pacientii care nu vor doar dinti sanatosi, ci si frumosi, cu o forma adusa aproape de perfectiune.

Albirea dintilor

Albirea dintilor reprezinta un procedeu stomatologic estetic care rezulta prin expunerea dentinei de sub smaltul dintilor la peroxidul de hidrogen (H2O2).